Forum du Collectif des Associations Citoyennes


Vous n'êtes pas identifié.

#1 03-12-2019 03:21:17

chizha12345
Membre
Date d'inscription: 02-12-2019
Site web

Dit is niet langer een volledig stuk

Dit paar dat bedekt is met Adidas NMD R1 Heren, heeft premium nubuck over de bovenkant terwijl mesh op de tongen landt. Hierna volgt goudfolie op de zijkant van de hiel, terwijl een gebeeldhouwde rubberen buitenzool in zwart de look compleet maakt.

In het midden van de schoen is het Adidas EQT Heren ingebouwd, dat zorgt voor een soepele overgang van hiel naar teen tijdens het hardlopen, en aan de achterkant vind je de bijgewerkte hielteller. Dit is niet langer een volledig stuk plastic, maar in plaats daarvan een met plastic omwikkeld draadframe, dat je hiel ruimte geeft om uit te zetten bij het landen in de openingen waar plastic eerder zijn beweging beperkte. Het idee is om comfort toe te voegen en toch stabiliteit rond de hiel te bieden.

Deze Adidas Falcon Heren heeft een zacht off-white suede bovenwerk gecombineerd met een witte mesh tong en bijpassende witte lederen hak. Geperforeerde Three Stripes, Kamanda-stempel van goudfolie aan de zijkanten bovenop de kenmerkende rubberen loopzool van het silhouet.

https://www.schoenenprofile.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com