Forum du Collectif des Associations Citoyennes


Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-11-2019 02:05:18

u9jdhkdg
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-11-2019

Nike Air Max 270 Zwart Multi-color

https://fastsole.co.uk/wp-content/uploads/2019/07/Nike-Air-Max-270-Black-Multi-AH8050-023-on-foot-01.jpg


De Nike Air Max 270 Heren wordt geïntroduceerd in een nieuw antraciet / volt kleurenschema voor de lente. Het model is gebreid met synthetische overlays op de tenen en zijkanten zijn kleuren in zwart, terwijl het hoogtepunt in de hiel, merkgebieden en breed is. Eindelijk, een witte tussenzool en zwarte buitenzool maken de stijl helemaal af.


Nike Air Max 270 Sale komt aan in een nieuwe pastelkleur. Een verzameling blauwgroen, roze, gele en blauwe tinten wordt gebruikt door de beste functies van de schoen. De extra grote Air Max-eenheid verschijnt in een oogverblindende oceaanblauwe schaduw. Het witte bovenwerk wordt geaccentueerd met mosterdgele Swooshes, wintertaling-overlays en een roze voering. Het vetersysteem is beveiligd met veelkleurige tabs die net boven de green rusten.


De Nike Air Max 270 Zwart is wat kleiner dan normaal, maar het is meer dan een paar dagen geleden dat Beaverton tijd heeft om nieuwe colorways te heroverwegen. Gebruikmakend van enkele aardetinten naast bloemstukken, is deze nieuwste "Lilac" release vrouwelijk, hoewel met mate. Terwijl het grootste deel van de synthetische constructie een kijkje in de duisternis van de wereld neemt, krijgt de glanzende buitenkant van het gepatenteerde kussen de gloed van een lichtpaars.


Nike Air Max 270 Zwart Multi-color Futura-silhouet komt binnenkort in een aankomende "Opti Yellow" colorway. Deze iteratie van de retro-stijl loper heeft een bovenwerk van zwart gaas met grijs suede en lederen overlays. Swoosh-logo's, veterlussen, tongmerk, binnenzool en hiel. De kenmerkende Air Max-hiel verenigt in zwart en maakt het ontwerp compleet.


https://www.waardefoot.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com