Forum du Collectif des Associations Citoyennes


Vous n'êtes pas identifié.

#1 02-11-2019 02:02:28

y9j2sc95
Nouveau membre
Date d'inscription: 02-11-2019

Nike Air Max 95 Sport Royal

https://www.sneakerjagers.nl/nieuws/wp-content/uploads/2019/01/am_95.jpg


De nieuwe Sustainability Collection van Nike Air Max 95 Heren begint met de release van de Nike WMNS Air Max 95 Color Crimson Plant Tint. Het is het plan van de Swoosh om zijn CO2-voetafdruk te verkleinen, en de hardloper is geïnspireerd door de alternatieve manieren om kleur te maken. Bovenwerk van textiel met plantaardige kleurstoffen in pasteltinten bestaande uit lichtbruin, bruin, rood en blauw, de sneaker is ook gedetailleerd met badstof voering en lederen tongpatches. Eindelijk is de stijl strak met de kenmerkende Air Max-demping.


Ther Nike Air Max 95 Blauw heeft een breed scala aan kleuren aangenomen en is voor het eerst ontworpen door Swoosh Brand. bijna Livestrong-achtig. Een licht zeil verschijnt op de neus, terwijl gele Air Max-dempingseenheden omringd door wit schuim op de tussenzool een extra pop van kleur bieden. De stylings worden vervolledigd door een zwarte en gele buitenzool.


Deze Nike Air Max 95 Sale valt ook in een andere colorway die rood / blauwe tinten benadrukt. De schoen maakt deel uit van de nieuwe duurzaamheidcollectie van Nike en is het plan van Swoosh om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. De schoen is geïnspireerd op de alternatieve manieren om kleuren te maken. Bovenwerk van textiel met plantaardige kleurstoffen in pasteltinten bestaande uit lichtbruin, bruin, rood en blauw, de sneaker is ook gedetailleerd met badstof voering en lederen tongpatches. Eindelijk, schone witte lucht max kenmerkende demping vult het aan.Dit Nike Air Max 95 Sport Royal geeft u een beter begrip van het onderwerp. Vanuit materieel oogpunt, zachte nubuck-bovenpanelen en ivoorgaas gecombineerd met een witte tussenzool en trillende Air Max-dempingseenheden zorgen voor een premium maar toch sportief gevoel. In een leuk stukje sneaker-geschiedenis komen we het dichtst bij een echte replica.


https://www.waardefoot.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com