Forum du Collectif des Associations Citoyennes


Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-10-2019 02:46:28

xkpz4rfc
Nouveau membre
Date d'inscription: 08-10-2019

Nike Air Force 1 Low Type Summit White

https://asphaltgold.de/media/catalog/product/cache/5/image/930x669/0f396e8a55728e79b48334e699243c07/n/i/nike-af1-type-summit-white-red-orbit-white-black-ci0054-100-os-2_1_2.jpg


Nike Air Force 1 Low Dame giver deres seneste Air Force 1 en frisk ny sommermakeover, der kommer klædt i en "Yellow Pulse" iteration. Denne gengivelse af den ikoniske silhuet har en fuld gul Pulse læderoverdel parret med sort læder, der er detaljeret på hælfanen ovenpå en ren hvid gummisål. Fremhævning af skoen er iriserende materiale, der bruges på Swoosh-logoerne og mærketungerne.


Nike Air Force 1 Low Beige hylder den hårdtarbejdende og irreverente b-balllegende Dennis Rodman med en specialudgave Air Force 1. Klædt i et hvidt, sort og universitetsrødt farveskema. Skoen har Fiery Red leopardprint, der geniminerer Chicago Bulls 'uniformer, mens det blæsende ansigt på tungen nikker til den vilde side af Rodman og hans klassiske frisurer.


Væsentligt mere subtile end tidligere omvendte Nike Air Force 1 Low 2019 eller prækursoriske Air Force 1-makeups, kommer dette par hoveddetaljer via sin kombination af fremspringende / forsænkede øverste paneler og skæve Swoosh. Ekstra broderi er til stede omkring de fleste af sømmene, og kontrasten er tilvejebragt af en ujævn brunbrun ruskindstappe plus et synligt mærke på hvid størrelse på tungen i stedet for det standardmærke, der er flyttet indefra. Selvom designmasterminds hos Beaverton er i stand til næsten alt, har de stadig ikke fundet ud af, hvordan man kan vende en mellemsål indvendigt ud endnu, så her er den præsenteret i en ren og klassisk hvid, som ikke er berørt.


Den Nike Air Force 1 Low Type Summit White overdel er bestemt sort, men den kræver et lynlåset print til en velkommen pop med tonetekstureret detalje. Klassisk læder bruges derefter til accenter på midtfodsens Swoosh, øjnene og hælen. Nedenunder er den hvide Air Force 1 mellemsål også strømlinet og byder på et præget luftslag i stedet for det sædvanlige prægede branding plus et kasseret design, der kaster vægt for at sikre, at udseendet er perfekt til en luftig sommerdag.


https://www.udsalgskrs.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com