Forum du Collectif des Associations Citoyennes


Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-10-2019 08:15:25

kz9z8m0z
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-10-2019

Adidas Swift Run Trace Cargo

https://i.ebayimg.com/images/g/KiwAAOSwMqVaubs3/s-l640.jpg


Ergens tussen de Adidas Schoenen Dames Blauw en adidas NMD vind je de adidas Swift Run, een van de nieuwste trainers van adidas Originals. Een van de nieuwste paren die beschikbaar komen, is gekleed in een mix van Gray Three, Core Black en Medium Gray Heather. Met een gebreid bovenwerk met een instapkraag die bovenop een lichtgewicht demping zit en een flexibele rubberen buitenzool.


Het Adidas Schoenen Nieuwe Collectie silhouet debuteerde deze zomer, en sindsdien heeft het niet zoveel aandacht gekregen omdat het merk Trefoil zijn focus heeft verlegd naar andere projecten. Nu is het running engineered-model weer terug met vijf nieuwe colorways, allemaal met een traditionele mesh-constructie bovenop een middenzool van wit schuim. De geborduurde gestreepte details op de teen en enkel voegen een unieke flare toe aan het bovenwerk die ook adidas 'drie-streepjes logo op de middenvoet herbergt.


Nu leren we dat er ook een gaasversie van de Adidas Schoenen Rood komt, die we hier voor het eerst bekijken in de altijd populaire Triple Black colorway. Kortom, alleen het sokachtige Primeknit-bovenwerk vervangen door een meer traditionele meshconstructie, de schoen zit bovenop dezelfde schuimzool en voegt Three Stripe-branding toe aan elke middenvoet, samen met geborduurde streepdetails bij de teen en enkel.


Het lijkt misschien een beetje schokkend om een ​​Adidas Swift Run Trace Cargo Primeknit-bovenwerk te zien zonder de complimenten van een volledig Boost-dempingssysteem, gegeven hoe goed die combinatie de afgelopen jaren voor het merk heeft gedaan, maar de drie strepen maken het goed met een Torsion-middenvoet en EVA-middenzool voor extra comfort. Na zijn debuut in een trendy zomerkleurig roze en een geheel wit met alleen de zwakste drie streepjes aan de zijkant, keert de adidas Swift Run terug in een grijze Primeknit voor een tonale optie die perfect is voor elke gelegenheid.


https://www.schoenenwho.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com