Forum du Collectif des Associations Citoyennes


Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-12-2019 03:10:58

m0f6gjh2
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-12-2019

Nike ACG Air Skarn University Gold

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1213/2346/products/nike_acg_airskarn_shoe_blackuniversitygoldpsychicpurpl_1_grande.jpg


De Nike Schoenen Heren van de sneaker wordt aangevuld met felrood stiksel in een golfpatroon vergelijkbaar met de Air Max 97. Rood verschijnt ook op een touwachtige afwerking die rond de schoen loopt, en op de prominente zijwaartse ACG-branding. Het blauwe en rode bovenwerk wordt vervolgens gewikkeld in "Sand" suède overlays, wat leidt tot een helder witte tussenzool en zwarte buitenzool. Een van de opvallende kenmerken van de sneaker is het zwarte en rode inzetstuk in de tussenzool.


Behandeld met een vage Nike Schoenen 2019 colorway, de wandelschoenen een laag van ruwe stof lagen gestapeld over een aanzienlijke tussenzool. Aan de bovenkant van de sneaker wordt een vleugje zwart suede op de tong geplaatst met subtiele "Air" -branding naast een mini-Swoosh. Roze en paarse hoogtepunten verschijnen over touwachtige pijpen die de bovenkraag omlijsten, zich om de hiel wikkelen en een lus vormen vanaf de randen van de voorvoet. Ronde zwarte veters worden afgezet tegen paarse maasbekledingen, compleet met felgele drievoudige stiksels die rond de bovenste panelen cirkelen. Het spatbord wordt geleverd in zwart nubuck bovenop een witte rubberen tussenzool, terwijl een "bright lemon" -gekleurd inzetstuk en een merk hielkap de sneaker afwerken.


Een off-the-dark silhouet uit de late jaren 1990, de Nike Schoenen Rood optie keert terug naar deze gloednieuwe kleur met paarse en amarillo-accenten. Het bovenwerk is gemaakt van een mengsel van gaas en synthetische materialen, en ze zijn ontworpen om een ​​ademende lucht van Max 97 te bieden - een passende look gezien ze uit hetzelfde jaar zijn geboren. Bovendien komen paarse en amarillo-accenten overal in de ACG-stylings die aanwezig zijn op de zijlogo's, wandelveters en gespikkelde tussenzolen.


De Nike ACG Air Skarn University Gold debuteerde in de vroege jaren 90 en het silhouet is dit jaar weer nieuw leven ingeblazen. Opnieuw geïntroduceerd in een "Sand / Blue Racer" colorway, legt deze 2019-versie de nadruk op duurzaamheid met gerecyclede materialen. Marineblauw gaas wordt gebruikt voor de gaasbasis, terwijl contrasterende rode stiksels dwars de Air Max 97-achtige golvende lay-out van het model bepalen. Een afwisselend rood / wit schema voor de ogen die ook op de kraag stroomt, is een ander detail, omdat zandsuède over de basis overlapt. Eindelijk, ACG-branding op de hiel, gevolgd door een witte tussenzool en zwarte rubberen buitenzool overtreft het ontwerp.


https://www.waardefoot.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com