Forum du Collectif des Associations Citoyennes


Vous n'êtes pas identifié.

#1 21-10-2019 03:53:33

wyeeu9i9
Nouveau membre
Date d'inscription: 21-10-2019

Balenciaga Speed Trainer Zwart Goud

https://sneakerstad.nl/wp-content/uploads/2019/07/balenciaga-speed-trainers-damessneakers-36-40-zwartgoudwit.jpg


De gebreide sneakers komen gekleed in een geel Balenciaga Schoenen 2019 geaccentueerd door de blauwe hits op de tekst Power of Dreams aan zowel de laterale als de mediale zijde van de schoen. Er wordt gezegd dat het geïnspireerd is om te dromen, iets dat Creative Director Demna Gvasalia maar al te goed kent. Demna werkt op een prominente positie in Balenciaga en runt Vetements samen met zijn broer Guram Gvasalia. Hij is de dromer van een dromer en leeft zijn doelen na op het grootste platform van de mode.


Afgezien van het monsterlijke succes van zijn Balenciaga Schoenen Heren, heeft het Speed ​​Trainer-silhouet van Balenciaga ook snel de aandacht getrokken sinds het voor het eerst in de lente van vorig jaar op het toneel verscheen. In december verwelkomde de kenmerkende sokkenloper een vetersysteem - dat helpt de voet van de drager te stabiliseren en te beveiligen.


Voor het eerst gespot in een Balenciaga Schoenen Roze kleurenschema, is sindsdien een nieuwe weergave opgedoken, dit keer met een tonale marinebasis. De herwerkte sneaker benadrukt een ademend, sokachtig bovenwerk met tongtapes met merk, die een dosis stilistische flair toevoegt aan een anders minimalistisch ontwerp. Onderaan zit een dikke middenzool van traagschuim, naast robuuste rubberen buitenzolen.


Balenciaga Speed Trainer Zwart Goud maakt zich klaar voor de lente en heeft zojuist de nieuwe versie van zijn favoriete Speed ​​Trainer-silhouet in een "Neon Pink" colorway laten vallen. Met een sokachtige constructie is deze opvallende lichtgewicht sneaker gebouwd voor ultiem comfort. Details zijn onder meer een geribde manchet aan de bovenkant en een rubberen zool met textuur. De schoen is gemaakt van een gebreide stof om de perfecte pasvorm te garanderen en om af te werken, een wit "BB" -logo wordt gedrukt op de enkel om het die tijdloze uitstraling te geven.


https://www.triplesaledeals.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com