Forum du Collectif des Associations Citoyennes


Vous n'êtes pas identifié.

#1 16-10-2019 05:00:56

wi9tpqdn
Nouveau membre
Date d'inscription: 16-10-2019

Adidas NMD XR1 Light Granite

https://media.karousell.com/media/photos/products/2016/11/11/adidas_nmd_xr1_pk_light_granitegrey_1478827896_85a2d8fb.jpg


De Adidas Schoenen Dames Blauw is de volgende stijl die een drievoudige grijze behandeling krijgt na eerdere drievoudige zwarte en drievoudige witte uitvoeringen. De slanke stijl wordt bedekt met grijs over het bovenwerk van mesh, geventileerde kooi-overlay, veters en lederen hiellip. Bijpassende EVA-inzetstukken, Boost-middenzool en een rubberen buitenzool completeren het slanke ontwerp helemaal.


Een drievoudige witte colorway van de Adidas Schoenen Nieuw 2019 die afgelopen zomer is uitgebracht, maar er komt deze maand weer een nieuwe. De schoen heeft een ademend bovenwerk van mesh met een geheel nieuwe luxueuze lederen textielkooi met een bijpassend lederen hiellipje. Een bijpassende Boost-middenzool over de hele lengte en rubberen buitenzool completeren het eenvoudige ontwerp helemaal.


De Adidas Schoenen Oranje verschijnt in drievoudig grijs als vervolg op eerdere drievoudige zwarte en drievoudige witte uitvoeringen. De slanke stijl wordt bedekt met grijs over het bovenwerk van mesh, geventileerde kooi-overlay, veters en lederen hiellip. Bijpassende EVA-inzetstukken, Boost-middenzool en rubberen buitenzool completeren het slanke ontwerp helemaal.


Het Adidas NMD XR1 Light Granite bestaat uit drie tonale aanbiedingen van het model die verkrijgbaar zijn in zwart, wit en grijs. Dus waarom wordt het het "lederen" pakket genoemd? Vanwege de lederen accenten op de middenvoet kooi. De rest van het bovendeel lijkt te zijn gemaakt van een gaasconstructie, met plastic voor het hiellipje en de traditionele Boost-demping op de tussenzool. De zwarte en witte paren worden geleverd met witte boost, terwijl het grijze paar kiest voor een bijpassende grijze boost.


https://www.tofstesneakers.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com