Forum du Collectif des Associations Citoyennes


Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-10-2019 08:09:37

kz9z8m0z
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-10-2019

Adidas Yeezy Boost 500 Blush

https://cdn.thesolesupplier.co.uk/2018/04/30079411_2042946712587212_2988215318574268416_n.jpg


Med mocka och läderpaneler som sitter ovanpå en sportig meshbotten ger Adidas Skor Herr Blå en avancerad look - men en med en onekligen sportig stil, eftersom den blåsiga basen och den aggressiva mellansula-designen båda påminner om klassisk Three Stripes basket skor. Som den enda sneakeren i adidas Yeezy-linjen som inte har Boost inbäddad i mellansula, kräver Yeezy 500 istället Trefoil Brands klassiska adiprene-teknik för att ge både stöd och dämpning. En extremt minimal mängd varumärke avrundar sedan den slående sneakeren, vilket säkerställer att Yes varumärkesdesignetos förblir otydlig.


Nya Adidas Skor 2019 långsiktiga partnerskap fortsätter, eftersom en helt ny "Salt" färgväg av den tjocka adidas Yeezy 500 kommer att släppas för deras vanliga detaljhandelspris på $ 200 USD. Fortsätter det enfärgade / minimala varumärkesutseendet som 'Ye har använt för sina tidigare utgåvor från Yeezy 500 som "Utility Black" och "Super Moon Yellow", "Salt" 500-talet kräver en ljusgrå färg för hela sneakeren - från det panelerade nätet och läderöverkanten till den tjocka mellansulan inspirerad av retro adidas basketskor. Som den enda modellen i adidas Yeezy-linjen som inte använder ett bouncy Boost-dämpningssystem vänder Salt Yeezys istället till en klassisk adiPRENE-teknik för exemplarisk komfort.


Retad sedan april förra året fortsätter den senaste iterationen avAdidas Skor Gröna-silhuetten - från tanken på det flerhyfenat Kanye West - att ge ytterligare en tonal färgväg för modellen. ”Salt” är förkroppsligandet av en mängd gråtoner som draperar sig över en melange av högkvalitativa material, såsom mocka, premiumläder, nät, nubuck. En reflekterande rörledning över skon skapar en fotoreflekterande accent för att komplettera de nämnda tonerna. Genom att slutföra erbjudandet, genomförandet av utsmyckningar som hänvisar till märket Three-Stripes kan man se på mellansula och gummitåskydd.


En sträng av kommande Adidas Yeezy Boost 500 Blush utgivningar är planerade att träffa hyllorna under de närmaste månaderna, och ett av paren som kommer att släppas är denna nya "Salt" -tagning på Yeezy 500. Med samma tonalestetik som de senaste 500 utgåvorna, "Saltet" använder en ljusgrå nyans som täcker den övre blandningen av läder och mocka, medan en alltjämt så liten kontrast tillhandahålls av de grå mocka överlägg och öglor. Den retro-stil "Feet You Wear" yttersula med adiprendämpning återvänder också för att fullborda utseendet.


https://www.rea-skor.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com