Forum du Collectif des Associations Citoyennes


Vous n'êtes pas identifié.

#1 24-09-2019 02:44:54

zbqtlslu
Nouveau membre
Date d'inscription: 24-09-2019

Adidas Y-3 Qasa High Triple Black

https://www.sneakerfiles.com/wp-content/uploads/2017/01/adidas-y-3-qasa-high-triple-black-geometric-pattern.jpg


Monotone neemt deze zomer de Adidas Schoenen 2019 over en neemt zijn aanwijzingen over van zijn voorganger, de Noci 003, die oorspronkelijk was ontworpen voor de ruige ruimtewandelaar. Deze lage loper heeft een sokachtig bovenwerk van neopreen, bijpassende synthetische overlays, unieke verweven vetersluiting en een dikke zilveren tussenzool voor een beetje contrast. Andere details zijn het Y-3-logo op de tong en de hiel en een bijpassende zwarte rubberen buitenzool om de look af te maken.


De Adidas Schoenen Heren krijgt volgende zomer een zwarte olijven-thema volgens een klassieke zwart / wit-look. De schoen heeft een split-tong met een all-over Y-3-print in reliëf en een suede hak compleet met een tonaal Y-3-logo. Aan de zijkanten zijn ook drie synthetische strepen te zien, samen met een Yohji Yamamoto-logo van goudfolie, terwijl een witte Boost-zool een look helemaal compleet maakt.


De nieuwe instapsneaker Adidas Schoenen Wit wordt geleverd met opvallende afbeeldingen op de tong. De Bashyo is een slanke, middelhoge stijl die stretch canvas, leer en rubber combineert. De Saikou wordt geleverd met Adidas Boost-demping, sokachtige Primeknit-bovenkant en suède neus. Rode high-top looks zorgden voor een feestelijke splash van kleur temidden van de massa monochroom, en er waren ook veel logo-kousen te zien.


De Adidas Y-3 Qasa High Triple Black werd gespot tijdens de Paris Fashion Week van dit jaar als onderdeel van de kleding- en schoenencollectie van het merk 2018. Deze Y-3-versie van het Futurecraft 4D-model heeft een iets meer lifestyle-afwerking. Het bovenwerk bestaat uit een Primeknit-achtige basis gecombineerd met wat een lederen hiellip lijkt te zijn en een zeer uniek veter-systeem dat helemaal doorloopt tot aan de 4D-zool.


https://www.tofstesneakers.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com