Forum du Collectif des Associations Citoyennes


Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-09-2019 02:49:21

ydvgv0kk
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-09-2019

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Static

https://i.pinimg.com/originals/20/41/2f/20412f610cc5afca784fd1a0f89cdb84.jpg


Alles past heel goed bij zijn Adidas Schoenen Dames naamgenoot, met hits van het glinsterende materiaal waar de plaats door de donkerdere Primeknit-weefsels wordt afgewisseld. Door het creëren van verspreide patronen over de gehele bovenkant langs de touwveters, is het paar veel meer dan de enkelvoudig afgezwakt set om de dag erna vrij te geven. Hiellipjes zijn hier intact gelaten met rode stiksels die contrast toevoegen naast de meer platte afwerking, een kenmerk dat wordt gedeeld door de scheidende profielstreep en de gevormde zool.


Met het geliefde Adidas Schoenen Zwart bovenwerk dat dragers een comfortabele sokachtige pasvorm biedt, is de bovenste helft van de ‘Topen’ geverfd in een schaduw die een opvallende gelijkenis vertoont met de komende Yeezy Boost 350 V2 ‘Lundmark’. Dat gezegd hebbende, als je naar beneden beweegt en de transparante meshstreep passeert, verandert deze in een schone lichtgrijze tint - iets dat nog nooit eerder is gedaan op een Kanye West x adidas-sneaker.

Dat Adidas Schoenen Sale gezegd hebbende, de Boost-middenzool schakelt terug naar een crèmetint, die de bovenste helft van de bovenkant perfect aanvult en een sandwichachtige look creëert die zeker moeilijk te negeren is. Deze is vervolgens gevoerd met een rubberen buitenzool voor extra duurzaamheid en grip bij elke stap.


De niet-reflecterende Adidas Yeezy Boost 350 V2 Static debuteert deze week, naast een meer exclusieve reflecterende iteratie (niet te zien). Met een heimelijk zwart kleurenschema over zijn Primeknit-bovenwerk, worden ook lichte grijstinten overal toegepast voor een subtiel contrast. Afwerkingsdetails zijn de kenmerkende zijstrepen, reflecterende Three Stripes aan de binnenvoering, hiellipjes met rode stiksels, gevolgd door een bijpassende semi-doorschijnende geribbelde tooling die zijn witte tussenzool met Boost-kussens omhult.


https://www.tofstesneakers.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com