Forum du Collectif des Associations Citoyennes


Vous n'êtes pas identifié.

#1 29-07-2019 09:55:25

825a13q8
Nouveau membre
Date d'inscription: 29-07-2019

Nike Air Zoom Spiridon Orange

https://sneakersteal.com/wp-content/uploads/2019/02/brandue.jpg


Nike Skor Herr har långsamt men säkert gjort ett comeback i år med en runda nya färgvägar som sträcker sig från ett exklusivt “GMT” -paket till djärvare neongult “Patent Leather.” Den här senaste versionen i vitt och platina blått är kanske en av de sent renaste färgscheman, perfekt för den kommande vårsäsongen. Den här utgåvan av 90-talslöparen har en vit patentläderöverdel med vitmasköverlag, metalliskt silverrör, vit broderad trim på signaturen Swoosh och träffar av blått på den broderade mini Swoosh och foder. En skarp vit mellansula håller färgen färsk och ren medan 3M reflekterande material via silverröret säkerställer att paret förblir isigt även i mörkret.


Den kommande samverkande Nike Skor Vit går tungt på djärva färger och blandade mönster på sin lera skydd, vilket ger 90-talets löpare en livlig makeover. Å andra sidan tar det vita mesh och silverdetaljer det övre, medan en metallblå Swoosh på sidosidan och medialsidorna lägger till en ny dos färg. Slutligen en miniröd Swoosh broderad på tungan och matchande blå yttersula avslutar utseendet på denna samverkande sneaker. Ta en titt på de officiella bilderna ovan.


Den Nike Skor Nya Modeller har samma nyckfulla mash-up av randiga och prickade mönster som resten av samarbetet med djärvhet på skos lervakt, medan ett rent vitt nät utgör resten av det övre. En trifekta av Swooshes - liten vit på framfoten, stor metallblå på mittfoten och liten röd på tungan - ger märkesvaror och flera linjer med reflekterande detaljer som svänger över den övre ger extra kontrast och synlighet. Skon är kompletterad med en vit mellansula, ljusa vattenblå yttersula, spetsspetsar med godisrotting, och mönstrade inläggssulor för en slutlig stil. För lite extra samarbetsgodhet kommer skon också med en sammärkt dammpåse.


Nike Air Zoom Spiridon Orange kommer att lysa under våren då Nike har bestämt sig för att täcka retro-modellen med patentläderöverdelar. Sett ovan i två helt olika färgvägar domineras dessa iterationer av Air Zoom Spiridon av ett patentsläder på en bra del av den övre tillsammans med den signatur öppna nätnätet som lindas runt tån, sidopanelerna och hälen. De två färgalternativen inkluderar ett all-volt par med träffar av grått och svart, och ett Navy-par med vita accenter. Båda paren avslutas sedan med en vit mellansula och en yttersula av svart gummi.


https://www.footsolebay.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com