Forum du Collectif des Associations Citoyennes


Vous n'êtes pas identifié.

#1 21-05-2019 09:59:52

2itr1t1c
Nouveau membre
Date d'inscription: 21-05-2019

Adidas Stan Smith Primeknit Triple Black

https://i.ebayimg.com/images/i/273510390252-0-1/s-l1000.jpg


Tilslutning til Adidas Sko Dame i foråret er denne adidas WMNS Stan Smith Silver Metallic Iridescent, som begge er standout udgivelser af silhuetter. Den klassiske model er dækket af rene hvide læderoverdele med højdepunktet iriserende detaljer, der findes på mærkevarerne. Efterbehandling detaljer omfatter perforerede tre striber på siderne, Stan Smith-mærket tungen etiketter og ordet "Stan Smith" broderet over hæle i cursive, farvet i metallisk sølv.


Dernæst er Adidas Sko Hvid, som har et bestemt mere øjenblikkende design. Skoens signatur tre striber vises i farverig reflekterende form og matcher stilens hælakent. Ordet "Superstar" er emblazoneret på tværs af hælen i sølv, hvilket gør det særligt ud af denne verden, mens en hvid tåhætte og matchende snørebånd sikrer, at den afslutter på en skarp og frisk måde.


Efter udgivelsen af ​​Adidas Sko 2019 "Valentinsdag" fortsætter adidas med at omarbejde nogle af sine tidløse silhuetter, denne gang med en Stan Smith. Sneakeren går til en ren all-hvid tilgang med et lille rødt hjerte grafisk på siden af ​​midtsålen - Three Stripes branding gør også sin vej ind i hjertet. Den røde hjerte grafik er også til stede på skoens indersål, og for at afslutte begrænset udgivelse, berører rødt accentuere skoens tunge og hæl branding.


Adidas Stan Smith Primeknit Triple Black har sluttet sig til Valentinsdag fanfare debuterer et hjerte stemplet Stan Smith. Den officielle farvevej for parret er "Cloud White" / "Active Red" - en simpel farvekamp for kærlighedsferien. På sin hvide base ser vi et lille, blankt hjerte ætset ud på lateralen. Tre striber løber gennem hjertet i hvid med henvisning til mærkeets arv. Stan Smith logoet er placeret på tungen mærket i samme "Active Red" nuance. Afslutningen af ​​den lavtliggende sneaker er en gummihalsesål.


https://www.hiwishzoom.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com