Forum du Collectif des Associations Citoyennes


Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-10-2018 07:52:53

anshersd@yandex.com
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-10-2018

Nike Air Max 97 Schoenen Verkoop

Een andere nieuwe colorway van de Nike Air Max 97 Schoenen Verkoop komt vrij en komt op de vorm van iced jade. Het model lijkt in principe op het OG-ontwerp, maar deze ultra-make-up vermindert het gewicht en behoudt de kenmerkende lijnen in een enkellaags bovenwerk en het debuut van de met Air-Sole PSI gedempte zool. Gekleurd met antraciet en puur platina, het model is gedetailleerd met hieltreklipjes, branding en 3M reflecterende accenten om de look helemaal af te maken.

Dit jaar zijn debuut maken om de 20ste verjaardag van de Nike Air Max 97 Heren te Koop te vieren, is de vernieuwde en moderne Air Max 97 Ultra. Deze bijgewerkte versie van het klassieke Air Max-silhouet heeft een lichtgewicht bovenwerk van mesh voor ademend comfort. Een van de kleurvarianten die nu beschikbaar is voor dames, is dit racerroze paar dat we hierboven zien en dat in de donkere roze kleur wordt meegesleurd, samen met contrasterende zwarte lijnen op de gladde lijnen aan de bovenkant, veters, middenzool en buitenzool. De branding op de tong, de zijpanelen en de hiel zijn wit uitgevoerd voor meer contrast.

De Nike Air Max 97 Dames Kopen wordt deze zomer in triple black gedoopt voor de nieuwste versie en het is een paar om in elk seizoen te rocken. Het model lijkt in principe op het OG-ontwerp, maar de ultra-make-up vermindert het gewicht en behoudt de kenmerkende lijnen in een enkellaags bovenwerk, evenals het debuut van de met Air-Sole PSI gedempte zool. Bijpassende hiellipjes, branding en 3M reflecterende details zijn toegevoegd om de slanke look helemaal af te maken.

Een sneltrein Nike Air Max 97 Aanbiedingen in Triple Black is vorige week uitgebracht maar een bijgewerkte Ultra-versie zal volgende week verschijnen als je hebt gemist. Het model lijkt in principe op het OG-ontwerp, maar de ultra-make-up vermindert het gewicht en behoudt de kenmerkende lijnen in een enkellaags bovenwerk en het debuut van de met Air-Sole PSI gedempte zool. Treklipjes in de hielen, branding en 3M reflecterende details zijn toegevoegd voor een finishing touch.

De Nike Air Max 97 Goedkoop viert zijn 20e verjaardag en deze Ultra-versie is een eerbetoon aan de klassieke hardloper. Het bijgewerkte model heeft het exclusieve ivoor / witte thema van vrouwen en de ultra-make-up vermindert het gewicht en behoudt de kenmerkende lijnen in een enkellaags bovenwerk. De reflecterende details van 3M en de luchtbelzool completeren de slanke look helemaal.

Je kunt het ophalen www.breakerun.com

http://www.breakerun.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/8/18mynk792.jpg

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com