Forum du Collectif des Associations Citoyennes


Vous n'êtes pas identifié.

#1 05-10-2018 08:00:10

xxxdefetr
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-10-2018

nike sb hvid

http://www.portraitswithexpression.com/images/large/sneakersonline/Nike%20SB%20Zoom%20Stefan%20Janoski%20Premium%201382_LRG.jpgFor tolv år siden forårsagede "Pigeon" Dunks nike sko en frenzy, der aldrig blev set før i sneaker-kultur. Skoen har lavet et comeback med en "Black Pigeon" -version og tegnet en massiv skare i New York City. Designer Jeff Staples har revideret designet og kærligheden til skoen er stadig der. Med "Black Pigeon" er den ikoniske grå på grå farveway blevet byttet ud for en sort sort palette med en kontrastfarve orange ydersål. Udbygningen forbliver den samme med en Nubuck og Stetson Water Proof læder øverst. Derudover forbliver det sandt for skaterens æstetik med polstret tunge. Endelig blev den berygtede pink sneaker box bragt tilbage for en ekstra tilbageslag.


Jeff Staple havde nostalgi hele tiden højt i går, da han bragte en tidlig udgivelse af nike sko 2018  "Black Pigeon" tilbage til Lower East Side. Hvis du ikke kunne være i området for det eksklusive fald, er efterfølgeren til et af de mest ikoniske sko i Nike's historie gearet til en verdensomspændende udgivelse denne weekend. Mens denne version af hæftningens banebrydende designfunktioner er anderledes farvelægning, tager duvebroderiet i centrum som fokuspunktet for den nye version. Den sorte Nubuck øvre er bygget med Stetson Vandtæt Læder for at tilføje overlegen nytte til skoen oven på er streetwear-klar look.Eric Koston gav os et godt kig på nike sb  Low Pigeon Black og sneakeren er forhåndsviset i et andet fuldt udseende inden udgivelsen. Som en del af Nike Skateboardings fejring af 15 år af SB Dunk i år, vil Jeff Staples klassiske design fra 2005 komme tilbage i en sort version. Sienna accenter på ydersålen og et broderet Pigeon logo set over hele hælen fuldender udseendet helt og holdent.

Olympiske spelen i Barcelona i 1992 udgjorde de mest ikoniske amerikanske mænds basketballhold, og det betragtes som et af de største hold nogensinde samlet. Denne nike sb hvid  High Pro hæder det hold som den klassiske skateboardsko er farvet i en patriotisk universitets rød / hvid farvelægning på tværs af sin premium laklæder øvre med specielle Nike SB branding på hælerne detaljeret med obsidian. En hvid mellemsål og matchende rød ydersål kompletterer to-tone designet helt.
http://www.sumbmershoes.com/

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com