Forum du Collectif des Associations Citoyennes


Vous n'êtes pas identifié.

#1 24-08-2018 03:31:22

seedcase
Nouveau membre
Date d'inscription: 24-08-2018

Adidas Heren schoenen Korting

http://www.cheapsuperstarshoes.org/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/h/cheap-adidas-yeezy-powerphase-x-kanye-west-calabasas-white-red_3.jpg


Met de Adidas Heren schoenen Korting YEEZY POWERPHASE CALABASAS nemen Kanye en adidas een andere route. In tegenstelling tot de flitsende en omvangrijke Yeezy BOOST 350 V2s, heeft de POWERPHASE een subtielere en strakke uitstraling, geïnspireerd op de klassieke adidas-tennisschoenmodellen uit de jaren '80 met alleen fijn zwart zacht leer aan de bovenkant, passend bij het midden- en rubber buitenzool.

Met slechts Adidas-schoenen Beste prijs een eenvoudige gouden ""Calabasas"" -print aan de zijkant en geperforeerde 3-Stripes is dit paar bewezen zo laid-back en minimaal mogelijk te zijn maar tegelijkertijd gezocht als elk ander YEEZY-ontwerp.


adidas en Adidas damesschoenen comfortabel Yeezy brengen het Powerphase-silhouet uit dat is uitgevoerd in een gloednieuwe zwarte kernmake-up. Dit model heeft een bovenwerk van premium leer geaccentueerd met een volledig ademende, geperforeerde neusendoos en geperforeerde 3-stripes details op de zijpanelen. Andere elementen zijn de tonale platte katoenen veters, adidas en Trefoil-reliëf, de oude Calabasas-branding op de zijpanelen, allemaal bovenop een rubberen tussenzool en een rubberen buitenzool.

Het strakke Adidas Yeezy PowerPhase silhouet grijpt terug naar klassieke kicks zoals de Superstar en Reebok Workout, en is uitgerust met een leren tussenzool en tonale veters. Naast het iconische logo van Adidas, is de Powerphase ook versierd met de Calabasas-branding van Kanye


http://www.prophereshoe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com